Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PAKE

Ikä:28v.

Oma(t):Beauty, Impi, Samuel, Roope, Humu, Allu, Ellen, Jonsku, Tähti, Lusu, Nessi, Tino, Kunkku

Jkn Ratsutilan omistaja, Pake, on helposti lähestyttävä positiivisen perusluonteensa vuoksi. Sosiaalinen, huumorintajuinen ja aurinkoinen  nainen asuu tätä näkyä päärakennuksessa.


EEVA

Ikä:28.v

Eeva on Paken lapsuuden ystävä päiväkodista asti. Lopulta Eeva lähti opiskelemaan, mutta palasi takaisin eläinlääkärinä. Eeva viettää suurimman osan autellen Pakea hevosten hoidossa ja toimii tallin omana eläinlääkärinä. Eeva on pätevä ja hyvätahtoinen nainen. Aina auttamassa kaikki hädän hetkellä.


MIKAEL

Ikä:26.v

Legentin legendaarinen, komea ratsumestari, joka on pitänyt ratsutilalla vikellystunteja. Nykyään Mikael on ratsutilan tallimestari.


PEKKA

Ikä:35.v

Pekka on ravitallin pyörittäjä ja omistaja. Rento ja viinaanmenevä kaveri. Pekka on hyvä kaveri Mikaelin kanssa. Toimii tallin kengittäjänä...


ANNA

Ikä:15.v

Anna tuli aika hauskasti tallille aloittelijakurssin kautta, mutta oikeasti Anna on hyvä ratsastaja ja osaa käsitellä hevosia. Tulevaisuuden toiveena on päästä Ypäjälle harjoittelemaan ratsastusohjaajaksi, mutta rakastaa samalla ratsutilaa. Eikä jättäisi paikkaa hevillä ikinä! Anna on sympaattisen hauska ja todella mukava.


KRISSE

Ikä:21.v

Pieni ja pippurinen pakkaus, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Ratsastajana Krisse on rohkea ja tykkää vähän vauhdikkaammista hevosista vaikka Krissen lempihevonen, Samppa,  onkin melko tasainen. Hevosten lisäksi on iskenyt silmänsä autoihin, sekä erääseen komiaan mieheen ; )


HENRI

Ikä:14.v

Henri on hauska, energinen, neuvokas, reipas ja iloinen, siis ihan sama tavallinen HENRI aina. Auttelee Pekan ravureiden hoidossa, mutta näkyy paljon auttelemassa myös ratsutilalla. On Lillan serkku ja Tappi on Henrin paras ystävä. Vikittelee aina tyttöjä ratsu- ja ravitallilla.


TAPANI

Ikä:14.v

Tapani, ratsutilan kesken Tappi, joka peuskoulun lopetettuaan tuli Lillan ja Henrin enon, Pekan, ravitallille töihin, vaikka auttaa myös todella paljon Henrin kanssa ratsutilalla. Tykkää vikitellä tyttöjä ja onhan Tappi kummiskin aika komea.


HANNE

Ikä:13.v

Lillan paras ystävätär. Luonteeltaan Hanne on itsepäinen ja hiukan villi. Hän pitää vauhdista ja hyppäämisestä. Loukkaantuu/suuttuu aika helposti. Rakastaa poneja ja niiden itsepäistä luonnetta. Koulussa hän on tuttu jälki-istunnossa. Hanne on joskus ujo jos sille päälle sattuu. Auttaa hevosten hoitamisessa...

©2019 Jkn Ratsutila - suntuubi.com